top of page

ScrapYard Evening 2013

Med tankarna vilandes på minnen ifrån förra årets supertrevliga höstträff i Sollebrunn beslutade några av oss att även i år anordna en liten enklare träff framåt höstkanten.
I år den 5:e oktober blev det hemma hos familjen Rebel som vi träffades, alltså i Hålanda utanför Göteborg.
Gugge Klehr och Jörgen Johansson som de också heter hade bjudit hem oss alla till deras privata lilla scrapyard vilket i själva verket inte var så liten för där fanns massor och åter massor av kul grejer att titta runt på. Dagen bestod även av en hel del överraskningar för först kommer vi med vår i hemlighet nyinköpta Javelin -70. Sedan dyker Robert Masiello med sin flickvän upp med sin i hemlighet nyinköpta Marlin -65 och sist och kanske tillochmed yngst dyker vår kära nykomling i Rambler-gänget upp med sin nyinköpta Javelin -74, Oscar Andersson tillsammans med sin flickvän. Med på gästlistan fanns även Mats-Ola Jönsson och Birgitta Westin och så Ingemar Frey så klart med sin tjusiga Rambler Ambassador -65 som nu hade fått en ny startmotor efter incidenten i Älvsered. När vi sen fick frågan om vi ville åka och titta i en lada som Jörgen har hyrt in sig i bar det av ännu längre ut på vischan för att där beskåda en jäkligt trevlig samling av bilar som står och bidar sin tid. Allt ifrån Amazon’er till Charger!
Väl tillbaka hemma hos Gugge och Jörgen kände vi oss alla frusna och hungriga så Jörgen startade fotogenkaminen och Gugge startade grillen och knytkalaset kunde börja!
Alla hade vi med oss eget krubb och det blev en fin måltid i goda vänners lag.
Som vanligt när vi har dessa enkla träffar så drabbas vi alltid av det stora ”lyxproblemet”. Trevnaden blir för stor för att man ska vilja åka hem så för de flesta av oss blev det en sen hemgång men det var det absolut värt den här gången också!

En jättestor Rambler-kram till Gugge & Jörgen för eran härliga jästfrihet och för att ni ordnade denna underbara höstträff!

Keep On Rambling/Charles

bottom of page